Medisch permanente make-up

Medisch permanente make-up

Levena biedt ook Medisch Permanente make-up aan. O.a. de volgende behandelingen worden aangeboden:

Areola reconstructie en/of verbetering (tepelhofpigmentatie):
De areola wordt op een uiterst realistische manier gereconstrueerd door middel van micro-pigmentatie.

Vervlakking van operatie- of traumatische littekens:
De behandeling maakt het mogelijk om diverse littekens aanzienlijk te verbeteren, denk daarbij aan borstverkleining, keizersnede of automutilatie. Met een speciale naaldmodule op de machine activeren we de fibroblasten en zien direct verbetering.

Huidverbetering, o.a.:

 • Verfijnen van poriën
 • Verminderen van rimpels en fijne lijntjes
 • Verbetering van de huidstructuur
 • Vermindering van pigmentvlekken
 • Verzachten van (acne-) littekens
Er zijn diverse huidverbeteringsbehandelingen beschikbaar door middel van micro-needling, neem contact op voor meer informatie.

Haargroeiverbetering/stimulatie:
De behandeling is uiterst geschikt voor haar stimulatie op kale of dunne plekken. Het kan o.a. worden gebruikt voor wenkbrauwen, baardhaar of scalp pigmentatie.

Hoogwaardige apparatuur:
Levena gebruikt voor haar PMU hoogwaardige apparatuur van Swiss Color®. Deze apparatuur bezit een techniek die het mogelijk maakt een zijdezachte doch overtuigende long-lasting permanente make up en microneedling behandeling te bieden. De keuze voor hoogwaardige apparatuur is voor Levena vanzelfsprekend en daarom is niet voor een Dermapen o.i.d. gekozen.
Areola reconstructie en/of verbetering (tepelhofpigmentatie)

Areola reconstructie en/of verbetering (tepelhofpigmentatie)

Bij Levena Beauty & Care kunt u terecht voor areola pigmentatie (tepelhofpigmentatie).

Dit wordt vaak toegepast na een borstamputatie of een borstcorrectie. Vaak is deze medische ingreep noodzakelijk. Hierdoor kan de areola (de tepel) gedeeltelijk of volledig weggehaald zijn, waardoor u zich onzeker kan voelen.

Deze pigmentatie behandeling is zo goed als pijnloos en garandeert een mooi resultaat, dat de perfectie evenaart.

Bij het reconstrueren van de tepel en het tepelhof is symmetrie van onmisbaar belang. Maar dankzij de methodes van micropigmentatie, wordt het mogelijk om zowel de grootte als de kleur van het tepelhof uiterst secuur na te bootsen.

Belangrijk is dat u minimaal één jaar tussen de laatste chemo behandeling en de eerste areola pigmentatie laat. De areola pigmentatie wordt meestal in twee sessies geplaatst.

Naast de medische reden is pigmentatie ook mogelijk als u gewoon niet tevreden bent met de kleur of vorm van de tepelhof.
Vervlakking van operatie- of traumatische littekens

Vervlakking van operatie- of traumatische littekens

Levena gebruikt een Hightech ontstekingsremmend preparaat voor het kalmeren van de rode huidzones, bij voorkeur voor gebruik op littekenweefsel.

Het wondhelend vermogen van dit product maakt de behandeling van problematische huidsymptomen zoals littekens mogelijk (denk o.a. aan borstverkleining, keizersnede of automutilatie). Bovendien versterkt dit product het immuunsysteem en heeft het ontgiftende eigenschappen. Het aanwezige panthenol kalmeert de huid. In harmonie met hoogwaardig hyaluronzuur kan een geïrriteerde en/of gevoelige huid weer in balans worden gebracht.

Belangrijkste actieve ingrediënten:
 • De combinatie van verschillende soorten hyaluronzuur zorgt voor bescherming en verzorging met een langdurig en diep hydraterend effect.
 • Madecassoside (hoog gedoseerd) ondersteunt de nieuwe vorming van structureel collageen, als een wondhelend bevorderend, collageenopbouwend actief ingrediënt; remt de onstekingsboodschappers.
 • Spirulina Glycerin, een immuunversterkend en ontgiftend algenextract met antioxiderende, ontstekingsremmende eigenschappen.
 • Panthenol (hoog gedoseerd) als bevorderend middel voor wondgenezing.
Haargroeiverbetering / stimulatie

Haargroeiverbetering / stimulatie

Levena gebruikt microneedling met een special serum voor het regenereren van de haarwortel en het activeren van inactieve haarzakjes.

Dit serum is een speciale voorbereiding op basis van hoogwaardige combinaties van verschillende soorten hyaluronzuur voor een effectieve hydratatie van de huid. Perfect uitgebalanceerde actieve ingrediënten regenereren van de haarwortel en het activeren van inactieve haarzakjes.

Haarzakjes worden aantoonbaar ondersteund in hun groeipotentieel. Het ingesloten pantotheen verzorgt de hoofdhuid en heeft een kalmerende werking. Hyaluronzuur versnelt de celregeneratie en slaat vocht op.
Wat kost het?

Wat kost het?

Los intake gesprek €45,-
Dit bedrag zal in mindering worden gebracht op een behandeling

Areola reconstructie en/of verbetering (tepelhofpigmentatie):
 • 1 Tepel €395,- *
 • 2 Tepels €550,- *
 • Touch up na 1 jaar vanaf €250,-
Vervlakking van operatie- of traumatische littekens:
 • Vanaf €70,- per behandeling
 • Vanaf 3 behandelingen 10% korting per behandeling
Haargroeiverbetering/stimulatie vanaf €125,-

* = inclusief intake en nabehandeling

Erkenningen

Permanente make-up is niet meer weg te denken. De technieken zijn de laatste jaren enorm verbeterd. Door de enorme vlucht die deze mooie toepassing heeft gemaakt, is helaas ook een wildgroei ontstaan. Hierdoor is het vinden van een goede en veilige specialist soms erg lastig.

VeiligePMU Nederland is het Nederlandse kwaliteitsregister waar u als consument een echte vakspecialist kunt vinden zoals Levena Beauty & Care.

Veilige PMU


De GGD houdt toezicht op de naleving van het Warenwetbesluit tatoeëren en piercen. Dat houdt in, dat de GGD de tattoo- en piercingshops en studio’s voor permanente make-up eens per drie jaar inspecteert. De GGD kijkt of er hygiënisch en veilig gewerkt wordt. Als het zetten van tatoeages, piercings of permanente make-up niet hygiënisch gebeurt, kun je ziekten oplopen zoals hepatitis B en C en HIV. Alleen shops en schoonheidssalons met een vergunning mogen tatoeages, piercings en permanente make-up zetten. Zonder vergunning is dit verboden.

Levena Beauty & Care heeft uiteraard een vergunning om permanente make-up te zetten.

GGD Goedgekeurd